Om Gosigadjur

Gosigadjur.se startade för många år sedan som en renodlad videosida med roliga djurklipp.
Jag byggde sidan för att jag var så trött på att leta roliga klipp på Youtube och liknande sidor, för 90 % av alla roliga djurklipp där är ju bara skräp eller så är de kopior av de populäraste som man redan sett.

Så jag byggde helt enkelt en sida där jag lade in alla roliga klipp med djur jag tittade på i olika kategorier för att det skulle vara lätt för folk att hitta.
Det blev väl ett par tusen olika klipp som lades upp men sen en dag så blev jag tvungen att flytta från mitt webbhotell och i flytten så blev tyvärr mycket av min data förstörd, trodde dock att sidan funkade som den skulle.
Fick mitt andra barn i samma veva så jag jobbade inte på sidan under säkert 3-4 månader men den funkade ju utan mig, trodde jag.

Det visade sig att över hälften av videoklippen hade förstörts i flytten och även många andra sidor var borta :/
Gosigadjur.se hade nästan tappat all sin ranking hos Google, sidan låg som 1 på flera fina sökord.
Efter det här så tappade jag helt enkelt lusten så jag lät sidan leva vidare skadad som den var ett tag men i september 2016 så infann sig lusten igen och jag började bygga på en ny sida.

Men nu bestämde jag mig för att roliga klipp med djur skulle bara vara en liten del av sidan och att jag nu skall försöka skriva lite mer artiklar om djur och försöka satsa på att få lite mer trafik till sidan för jag skall väl erkänna att roliga klipp med djur inte drar supermycket trafik även om jag hade fin ranking på Goggle.
Sidan låg på mellan 100-200 unika besökare per dag som bäst.

Pin It on Pinterest